person using MacBook Pro

Avanceret løsning til ejendomsadministration

Ved at bygge på Dynamics 365 platformen har Dynamics Property gentænkt funktionalitet til ejendomsadministration. Sikkerhedsstandarderne er de seneste og vedligeholdes af Microsoft.

Ikke alt er gammel vil på nye flasker

Dynamics Property er en virksomhed, der har opfundet en række nye begreber der skal gøre software til ejendomsadministration mere effektiv. 

Attributter er felter som brugeren selv kan oprette. Det betyder reelt at behovet for nye felter til stamdata forsvinder, eller endnu værre at eksisterende datafelter bruges til et forkert formål.

Forretningsstyring, der muliggør at samle aktiviteter i et styringsregnskab, så flere juridiske enheder kan håndteres i samme regnskab.

Tjeklister der sikrer overblik og compliance. Du kan læse mere om løsningen ved at besøge produktets hjemmeside.  

Business Central (tidligere Microsoft Dynamics NAV) en super ERP-basisplatform, og samtidig et eksempel på software der er gået fra serveren nede i den indbrudssikrede kælder til skyen. 

Tidligere betød installation af software en tekniker der kom forbi med et lagermedie. Senere blev online assistance fremherskende, men det var stadigt besværdigt at installere ny software.

Microsoft har en virksomhed, der med store investeringer søger at fremme innovation og dermed virksomhedernes konkurrence evne. 

Kunden er altid opdateret og opgraderingsprojekter hører nu fortiden til, hvis man vælger skyen som installationsplatform.

Dynamics Property er et eksempel på et sådant system. Det er software til ejendomsadministration, der kører på Microsofts, serverer leveret gennem Internettet og kan downloades direkte via AppSource. 

Azure sikkerhedsmodel

Business Central benytter Office365 sikkerhedsprotokoller, som er er bygget på baggrund af grundlæggende Azure teknologi. 

Brugerlicenser og adgang til forskellige applikationer administreres fra Microsoft 365 administrationssiden, hvorfra virksomhedens øvrige office365 applikationer mv. administreres. 

Det giver en gennemprøvet sikkerhedsarkitektur, der løbende opdateres af Microsoft såfremt der måtte vise sig sikkerhedshuller

Business Central og ejendomsadministration

Business Central afvikles igennem en browser og kører på alle platforme og i princippet på alle devices. Dvs. du kan nu køre dit Microsoft baserede økonomistyring på din Mac computer!

Det skal dog siges at visse skærmbilleder ikke er optimerede til mobiltelefoner. Det ville f.eks. være oplagt at køre en timeregistreringskladde på en mobiltelefon, men Business Central vil her angive at kladden kræver en højere opløsning. Derfor eksisterer der også apps til formålet. Forfatteren er dog af den opfattelse af Tablets er mindste device der i praksis bør anvendes. 

Automatiske opdateringer, men vær opmærksom

AppSource muliggør en central distribution af opdateringer til såvel Business Central som ejendomsadministrationssystemet. 

Det giver naturligvis nogle spændende aspekter i forhold til gamle spillere på markedets løsninger. 

Som kunde bør man være opmærksom på, at ikke alle leverandører har taget skridtet fuldt ud. Får en kunde en løsning installeret manuelt, skal løsninger også vedligeholdes manuelt. Det er dømt til at gå galt med månedlige opdateringer. 

På AppSource foråret 2022

Dynamics Propertys løsningen til ejendomsadministration, forventes frigivet løbet af foråret 2022 og kan hentes fra Microsoft AppSource direkte fra Business Central. 

Prøveabonnement 

Det muligt at hente en prøve version af Business Central og lægge en tillægsløsning på – blot for at prøve tillægsløsningen. Prøveløsningen kan så fjernes igen hvis man ikke føler løsningen dækker behovet. 

Dynamics Property kan downloades og prøves gratis i 30 dage. Da der også kan hentes en version af Business Central .er det uden større omkostninger at testkøre løsningen. 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *